Mis aga paljudele proovijatele kahe silma vahele võis jääda, on fakt, et peale prooviaja lõppemist hakkab Apple proovijate krediitkaartidelt vaikimisi igakuist tasu nõudma, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Need, kellele Apple’i teenus mokkamööda pole, võivad aga tahtmatust kukrukergendamisest pääseda alljärgnevaid juhtnööre kasutades.

iOS-i kasutavate seadmete puhul klikkige avatud rakenduse Apple Music vasakus ülanurgas asuvale kontoikoonile ja navigeerige seal jaotuse “View Apple ID” juurde.

Avades oma Apple ID, liikuge sealt edasi alajaotusesse “Manage” ja valige haldamiseks tellimused (Subscriptions) ning deaktiveerige automaatne uuendamine (Automatic Renewal).

Lisaks avage oma Mac'is või PC-s iTunes. Klikkige iTunesi akna ülaservas olevale kontoikoonile ning sealt edasi “Account infol”. Seal on sätete (Settings) all alajaotus “Manage” ning tühistage ka seal Apple Musicu automaatne uuendus.

Omale kogemusele toetudes soovitan kindlasti automaatne uuendus deaktiveerida nii oma iOS-iga seadmes kui ka lauaarvutis/rüperaalis.

Olles eelnevalt Apple Music’u automaatse tellimuse pikendamise deaktiveerinud oma telefonis, avastasin üllatusega, et minu laua-PC-s oli tellimus endiselt aktiivne.

Vaata ka ülalolevat lühidat, kuid näitlikku videot, kuidas täpselt oma nutiseadmes soovimatust kuutasust pääsemiseks toimetada.