Kõik teised, kes pakuvad interneti teel muusika ja muu sisu kuulamist, ei küüni selle näitaja poolest veel liidrite lähedalegi.

Suurima sisuvalikuga muusikateenus Deezer plaanib ilmselt seda muuta, sest hakkab nüüd peaaegu kogu Euroopas pakkuma nn perepaketti.

See oli Euroopas varem saadaval ainult Prantsusmaal ja mobiilioperaatori T-Mobile klientidele Hollandis. Nüüd aga siis peaaegu terves Euroopas – aga miskipärast Rootsis mitte.

Perepaketi kuutasu on 15 eurot. See sisaldab kuut Premium+ kontot, mis maksaks ühekaupa 10 eurot kuus, kõik kasutatavad kolme eri seadmega.

Premium+ pakub Deezeri tasuta kontoga võrreldes kõrgeimat võimalikku helikvaliteeti, offline-režiimi (võimalus sisu seadmesse alla laadida ja ilma internetiühenduseta pruukida) ja eemaldab reklaamid.

Tore on muidugi ka see, et perepaketi kasutajad saavad eraldi soovitusi ja loonimekirju teha, mitte ei pea seda kõike samal kontol jagama.

Huvitaval kombel pole perepakett veel saadaval ka USA-s, kus Deezer alles hiljuti kättesaadavaks muutus. Tundub loogiline, et see võimalus oleks laual, et muuta tähtsale turule sisenemine kergemaks.

Deezeril on 16 miljonit kasutajat, sealhulgas 6 miljonit maksvat. Teenus on kättesaadav enam kui 180 riigis, sh Eestis. Kasutada saab arvutis, nii Windowsi, Apple'i kui ka Androidi nutiseadmetes ja veel mitmel platvormil.

Menüüs on hetkel 40 miljonit muusikapala ja 30 000 raadiokanalit.