Deluxe-uusväljalase on siiski palju kiitusi kogunud ja tehnoloogiasaitidel ilmub koguni uudiseid stiilis, et Mario Kart on kujunenud müügiedukaimaks kihutamismängude sarjaks üldse.

See tähendab tegelikult müügiedukaimat USA-s, kuna ameerikamaal avaldatavates uudistes kiputakse vahel USA-d ja üldse kogu maailma sünonüümidena kasutama. Vähemalt mis puudutab meelelahutus- ja tehnoloogiauudiseid.

Forte vapper uudisesalk uuris igaks juhuks järele, et mis oleks siis objektiivselt müügiedukaimad kihutamissarjad, mis seni ilmavalgust näinud.

Tulemused on sellised:

1) Need for Speed: 150 miljonit koopiat
2) Mario Kart: 110,77 miljonit koopiat
3) Gran Turismo: 76,8 miljonit koopiat

Arvud pärinevad Wikipediast, kuigi murettekitaval kombel on nende kinnituseks viidatud mõne aasta tagustele uudistele ja seega on tegelikud numbrid kahtlemata juba kasvanud.

Vaadates aga kolme esikohahoidja tulemuste suuri erinevusi, võib üsnagi kindlalt väita, et esikolmik näeb ka täna täpselt samasugune välja.

Tänavuse aasta lõpupoole on oodata muide uut Need for Speedi mängu. Selle tootja on endiselt Electronic Arts ja arendaja EA-le kuuluv Rootsi stuudio Ghost Games. Viimane valmistas ka sarja põhiliini viimased kaks jagu Need for Speed Rivals (2013) ja Need for Speed (2015).