Vähemalt 2014. a lõpu seisuga on teenusel viiskümmend miljonit igakuist kasutajat, nii et ilmselt  tasub ka juttu teha kahest põnevast arendusest, mis Tinderile äsja välja kuulutatud.

Püüa kuulsusi

Esiteks eraldab Tinder nüüdsest tuntud inimeste profiilid tavalistest; sama valiku on eelnevalt teinud näiteks sotsiaalvõrgustikud Twitter ja Facebook.

Profiili esiletõstmine hakkab toimuma sinise märgistuse abil, et teatud isikud hakkaksid isegi senisest enam (ebasoovitud) tähelepanu saama. Arendajad pole maininud, kuidas eriprofiili omanikuks kandideerida.

Hinda südamega

Teiseks. Kuna Eestis on värskelt müügile jõudnud Apple'i nutikell, tahad vast teada, et loovagentuur T3 lõi Watchi jaoks Tinderi erivariandi, kus kaaslaste meeldivuse hindamiseks pole käsi vajagi.

Hands-Free Tinder võimaldab hinnata oma pulsi abil. Kui kedagi vaadates
pulss muutub kiiremaks, ju siis meeldib, kui alaneb, ju mitte. Vastavat infot jagab muidugi nutikella pulsiandur. Äpp teeb ka viipe inimese eest ära, nii et ekraani ei pea hindamiseks puutumagi.

Hands-Free Tinder jõuab arendaja sõnul varsti Google Play ja Apple'i App Store'i e-poodidesse. Seni tutvu sellega videot vaadates:

Taustaks

Tinderi kasutamine on lihtne: käivita äpp ja sinu ette jõuavad ükshaaval teised nüüd aktiivsed kasutajad, kes on kindlate parameetrite abil välja sõelutud (sugu, vanusevahemik, kaugus sinust jm).

Kui kellegi pildid meeldivad, viipad nutiseadme ekraanil näpuga paremale, kui ei, siis vasakule (sama saab teha ekraaninuppude abil). Kui mõlemad isikud kinnitavad, et teine meeldib talle, tekib match ja avaneb võimalus omavahel vestelda.

2012. a septembris käivitatud Tinderis tehakse värskeima statistika põhjal 16 000 viibet sekundis. Seni on tekkinud juba enam kui 8 miljardit matchi.