Serveritega seonduvaid probleeme näitava veebilehe DownDetector andmetel oli enim probleeme Euroopas, Jaapanis, Lõuna-Ameerikas ja Ameerika Ühendriikides. Samuti näitab veebileht praeguseks, et probleemid on lahenenud ning sama kinnitab ka Facebooki tõrgetele viitav ettevõtte enda loodud spetsiaalne leht.

Peamiselt esines probleeme fotode laadimise ja avamisega, kuid muresid oli ka failide saatmisega, eriti oli häiritud videote ja fotode saatmine. Olenevalt kasutaja asukohast võisid probleemid erineda, samuti võis kasutajakogemus olla erinevalt häiritud eri kellaaegadel.

Hiljuti tabas Facebooki ka ettevõtte ajaloo kõige suurem serveririke, mis mõjutas sarnaselt kõiki Facebooki omanduses olevaid sotsiaalmeediarakendusi, kuna need kasutavad ühtset infrastruktuuri. Toona oli tegemist ka suurima katkestusega ettevõtte ajaloos, mis kestis umbes 24 tundi.

Sel korral kestsid tõrked umbes 9 tundi ning need kõrvaldati ettevõtte sõnul lõplikult meie aja järgi umbes kell 3 öösel. Facebooki esindajate sõnul tekkis ootamatu viga tavapäraste hooldustööde käigus.