Seda nii kinos kui ka näiteks internetis filmipiraatide seas. 2016. aasta piraatide lemmikfilm on muide "Deadpool", mis põhineb nii koomiksil kui ka pakub järjekordset superkangelast, sellist häbitut ja humoorikat, Ryan Reynoldsi kehastuses.

ekraanitõmmis

Kui vaadata kümmet 2016. aasta vältell enim varastatud linaloo pingrida, siis hakkab silma see, mis tegelikult igal aastal: kõik on kinodes palju raha kogunud.

See tekitab alati soovi irooniliselt meenutada, et filmipiraatluse vastu võitlejate üks peamisi argumente on see, et filmitegijatel jääb ju raha saamata. Aga see on muidugi vaidlus, mis ei vii kuhugi, ja jääb alatiseks õhku.

Huvitav on märkida, et kuigi 58 miljonit USA dollarit maksnud "Deadpool" tõi maailmsest kinolevist tagasi üüratuna näivad 783,3 miljonit, siis on see aasta lõikes kõigest kaheksas suurim kinohitt.

Piletimüügilt edestavad seda edukuse järjekorras "Captain America: Civil War" (aasta suurim hitt!), "Finding Dory", "Zootopia", "The Jungle Book", "The Secret Life of Pets", "Batman v Superman: Dawn of Justice", "Rogue One: A Star Wars Story".

Esimesed kolm kogusid piletimüügist vähemalt miljard dollarit, neljas oli sellele üsna lähedal, viies kuus küünisid 900 miljoni lähedale ja seitsmes-kaheksas (sh "Deadpool") 800 miljoni lähedale.