Küll on naised hinda minemas Hiina arvutimängumaanide seas - nood miljonid on vist aru saanud, et võivad üksikuna surragi, kui ei pööra oma põhihobi kõrval õrnemale soole tähelepanu.

Kuidas aga naistuttavaid leida ja neile läheneda, kui enamus ärkveloldud (vabast) ajast kulub helendava ekraani ees? Hiinas on selleks leitud uus lahendus: palgata naisi endaga koos arvutiga mängima.

Hiinas tähendab arvutiga mängimine enamasti netikohvikutes peesitamist ja võrgupõhistes maailmades seiklemist, millega on liitunud ka arvukalt teisi inimesi.

"Naisega mängimine" on seal seega ilmselt mõnevõrra sotsiaalsem tegevus kui näiteks Eestis, kus tõsisem arvutimängur istub pidžaamapükstes üksi kodus isikliku arvuti ees.

Kuuldavasti ühe kohaliku "World of WarCrafti" klubi loodud teenus näeb välja umbes nii - klient siseneb oma profiili kasutades mängu, tellib kaaslase ja siis keegi liitub temaga kuni väljalogimiseni. Selliseid tehinguid vahendavad tavaliselt spetsiaalsed agentuurid.

Mõnel puhul istub kaaslane koos kliendiga netikohvikus, teised pakuvad lihtsalt võrgu kaudu ühist mängimist. Täpsustada saab, kui mänguosav naiskaaslane peaks olema. Hinnad on erinevad, väidetavat meie rahas ca 2,3-6,1 eurot tunnist.