Selleks tuleb Google'i konto seadetes või enne ostu sooritamist valida makseviisiks "Telia arveldus".

Võimalust saavad kasutada nii Telia lepingulised erakliendid (sh Diil) kui ka kõnekaartide kasutajad. Tööandja telefoni kasutaja peab Era-arve teenuse valima või tööandjalt Telia iseteeninduses vastava õiguse saama.

Google Play ostudel kehtib päevalimiit 15 ja kuulimiit 60 eurot, Telia ei küsi siin mingit teenustasu.

Ilma kohe maksmata ostlemine leiab vist kiiresti fänne, sest kõik kolm meil tegutsevat mobiilioperaatorit pakkusid selle võimaluse hiljuti suht lühikeste vahedega oma kliendile välja. Ja keegi ei küsi vahendustasu.

Elisa teatas sellest augusti keskel, esimene pääsuke Tele2 aga juba juuli lõpus. Google Play'st saab Androidi nutiseadmetele soetada äppe, muusikat, mobiilimänge, filme, e-ajakirju ja e-raamatuid.

Tele2 ja Telia on seadnud päevalimiidiks 15 eurot, Tele2 kuulimiit on 150 eurot ja Telial 60 eurot. Elisal on 50 eurot nii päeva-, ühe ostu kui ka kuulimiit. Sellest üle minnes peab ikkagi krediitkaarti kasutama.

Tele2 teatas augusti alguses, et rahvas haaras uudsest võimalusest rõõmuga kinni. Esimese viie ööpäeva jooksul kogunes ümmarguselt 1000 ostu 4000 euro väärtuses, enamik mängusisesed maksed, näiteks Pokémon Go's.