Hiiglasekraaniga telefonis lihtsalt on midagi, mis kompenseerib veidrat vaatepilti inimesest seda kõrva ääres hoidmas (et telefonikõnesid teha).

See "midagi" peitub ilmselt koostekvaliteedis ja hea pildiga ekraanis. Kes ikka säästulabidat välja annaks, kõik peab olema siin üle keskmise.

Ehk on tehnikahuvilised ka lihtsalt veidi tüdinud tahvelarvutitest, mida võiks tahveltelefonide otseseks konkurendiks pidada.

Septembri lõpus ilmunud Samsungi uus tahveltelefon Galaxy Note 3 pälvis üldiselt sooja vastuvõtu, aga tootja väljastas ka sellega seonduva äpi, mis väärib minu meelest eriauhinda leidlikkuse eest.

Foto: ekraanitõmmis

GALAXY Note 3 Experience on kasutatav iga nutitelefoniga, mis jooksutab vähemalt Android 4.1.

Rakendus pakub täpselt seda, millele nimi viitab. Kasutaja saab tutvuda Note 3 võimalustega, mis puuduvad tavalises Androidi-telefonis (Action Memo, Multi Window, S Finder, Air Command, Pen Window).

Osad võimalustest on lihtsalt tutvustuse kujul – näiteks nutikell Galaxy Geariga telefonikõnede "üleskorjamine". Samuti leidub ülevaade Note 3-le loodud aksessuaaridest.

Kui lugejale pole veel selgeks saanud, mis antud äpis nii geniaalset on, et uudis kirjutada: see pole lihtsalt interaktiivne reklaam, vaid tulevikulahendus, millest oleks kasu nii turundajatel kui ka tehnikahuvilisel.

See võimaldab tutvuda kindla seadmega ilma seda ostmata (kõik meist ei ole tehnikaajakirjanikud ega saa neid lihtsalt proovimiseks koju viia). Siis saabki selgeks, kas kõik need toredad võimalused ja lahendused on tõesti küsitavat rahasummat väärt.

Seega paluks rohkem sarnaseid äppe erinevate seadmete "kogemiseks"!