Mozilla ei tahtnud Firefoxi varem Apple'i nutiseadmetele kolida viimase nõudmise tõttu, et brauser peaks vaikimisi otsimootorina kasutama Apple'i tehnoloogiat.

Nüüdseks on tulirebase punt aga leebunud ja nende brauser iPhone'i, iPadi ja iPod Touchi jaoks allalaaditavaks muutunud.

Androidi-seadmetel elab Firefox juba enam kui kolm aastat. iOS-i variant on sellega igati samasugune: valikutes on peidetud brausimine, Chrome'i stiilis ennustav otsimootor, Firefoxi konto, mis sünkroniseerib järjehoidjaid, surfamisajalugu ning salvestatud sakke (tabs) ja paroole.

iOS Firefox tundub esmapilgul sama kiire ja veavaba kui Chrome ja Safari. Nii et seda hakkavad kasutama eelkõige ilmselt need, kes Firefoxi juba arvutis kasutavad. Et sisu eri seadmete vahel sünkroniseerida.

Androidi-omanikud võivad aga brauseri asemel nautida tervet Firefox OS-i ehk opsüsteemi, mida jooksutab käputäis arengumaade elanikele suunatud odavtelefone.

Lisaks on seda porditud kallimatele seadmetele ja nüüd siis äpi kujul ka Androidile üldisemalt. Täpsemalt esialgu APK-tarkvara kujul, mis mõeldud äpiloojatele.

Kui Firefox OS APK käivitada, toimib see täpselat nagu tavaline äpp ega muuda midagi põhisüsteemis. Nii et kes tahab, saab proovida. Kiita see OS telefonides saanud pole, aga kes huvitub, see tšekkab üle.