Netflixi kuutasu on sõltuvalt paketist 8-12 eurot. Hinnas peegeldub sisu kvaliteet ja üheaegselt kasutuses olevate seadmete arv, kirjutab Kiip.ee.

Juba mõnda aega saadaval olnud Telia (endise nimega Elioni) teenust Minu.TV ei tasu Ameerika voogedastusteenuse-gigandi kõrval unustada. Eesti enda Minu-TV on on samuti voogedastusteenus, mis laseb vaadata valikus olevaid filme ja seriaale piiramatult, kindla kuutasu eest.

MinuTV oli algselt lehekülg, kust sai vaadata telekava, lisada meeldetuletusi saadetele ja panna eemalt saateid salvestama, aga 2014. aasta lõpus otsustati astuda paar sammu edasi ja luua täielikult uus teenus.

Teenus on saanud vahepeal palju uuendusi ja muudatusi ning hiljuti koos Telia brändimuutusega tuldi välja uue nimega, mis on uuem ja värviküllasem.

MINU.TV on mõeldud kõigile neile, kes soovivad kaasaegset tele- ja meelelahutusteenust kasutada endale sobival ajal, endale sobivas kohas ja endale sobival ekraanil.

MINU.TV-s saab lisaks populaarsematele telekanalitele vaadata tasuta filme ja seriaale, kasutada Salvestamise teenust, lisada meelespeasid, koostada endale sobiv kava jne.

Foto: Kiip.ee

Telia TV salvestusteenuse kasutajad saavad MINU.TV voogedastusteenust kasutada täiesti tasuta, teised saavad filme ja telesaateid vaadata MINU.TV abil 5-eurose kuutasu eest.

Huvilistel on võimalik proovida teenust 31 päeva tasuta, mille jaoks peab konto looma ID-kaarti, Mobiil-ID-d või pangalinki kaustades.

MINU.TV kasutamiseks on vaja süle- või lauaarvutit, nutitelefoni või tahvelarvutit. Nutiseadmes on vaja rakendustepoest alla laadida MINU.TV rakendus, veebilehitseja kaudu teenust kasutada ei saa.

Nii veebilehel kui ka nutiseadme rakenduses on avaekraan samasugune – arusaadav ja sisaldab samu osi. Ülevalt saab näha hetkel vaadatuimaid saateid erinevates telekanalites ning saab neid kohe ka ise otse-eetris vaatama hakata.