Facebook võlgneb oma praeguse võimsuse mobiilseadmetele. 2015. a esimese kvartali majandustulemustest selgub, et nende reklaamikäibest 73% saabus mobiilseadmetelt.

FB-l on 1,44 miljardit kasutajat, neist 1,25 miljardit mobiilseadmetelt (äppide kaudu). Mullu samal ajal oli mobiilseid kasutajaid umbes veerandi (24%) võrra vähem.

Igapäevaseid kasutajaid on aga 936 miljonit, neist 798 miljonit mobiilseadmetelt. Ehk siis kasutavad äppe, mitte brauserit, et Näovihikus surfata.

Facebookile kuuluvad teised teenused on samuti heal ning aina paraneval järjel. Instagramil, Messengeril ja WhatsAppil on vastavalt 300 miljonit, 600 miljonit ja 800 miljonit kasutajat.

Ka vahetu sõnumside muutub aina tihedamaks, Messengeri teel saadetakse iga päev 45 miljardit postitust. Messenger võimaldab ka internetikõnesid teha ja haarab juba nüüd juba 10% maailmsest VoIP-kõnede turust.

Veel tore teada: Facebooki teenuste vahendusel toimub päevas 4 miljardit videovaatamist. Instagramis istub kasutaja keskmiselt 21 minutit päevas.