Sellega seoses on tore ka teada, et Facebooki äpp pakub nüüd nii Androidi kui ka Apple'i nutiseadmete variandis kasulikku uut võimalust "Find Wi-Fi", mis teavitab lähedalasuvatest juhtmeta interneti võrkudest.

Facebook kuulutas selle võimaluse testimisest äpis juba mullu novembris, aga nüüd on see kõikidele kasutamiseks valmis.

Kui sinu äpp sellist valikut peamenüüs veel ei näita, siis küllap varsti lisandub. Nagu veebipõhiste teenuste puhul ikka, lisanduvad uued valikud nn lainete kaupa, mitte absoluutselt kõikidele samaaegselt. Minu nutitelefoni paigaldatud FB äpis ka veel pole.

Selline võimalus on kahtlemata kasulik näiteks reisil olles, aga ka üldse igas piirkonnas, kus mobiilsidega parajasti probleeme esineb.

Ettevõte või asutus peab tasuta wifi jagamist ka Facebookis märkima, et sotsiaalvõrgustik saaks seda infot "Find Wi-Fi" abil kasutajatele jagada. Nii et uue valiku reaalne tõhusus sõltub suuresti pakkujate valmidusest algatusega kaasa minna.

Pakkuja saab sellest kasu potentsiaalsete klientide näol. Tasuta juhtmeta internetti pakkuv kohvik võib näiteks loota, et internetti ihkav külastaja ka midagi ostab.

"Find Wi-Fi" asub Facebooki mobiiliäpi peamenüüs ja kui valik on juba sinna lisatud, siis on see peamenüüst ka kergesti leitav. Otse Eventsi, Groupsi ja Pagesi all, kui FB tutvustavat videot uskuda.