Kui varem kasutasid naised mobiiliäppe enamasti meelelahutuslikel ja sotsiaalsetel eesmärkidel, siis täna pööratakse Aroni sõnul üha enam tähelepanu sellele, millist sisulist väärtust rakendus pakub.

„Mitmed igapäevaseid toiminguid lihtsustavad rakendused on leidnud koha ka minu nutitelefonis,“ ütles Aron ning tõstis esile seitse mobiiliäppi, mille olemasolust võiks tema hinnangul kasu lõigata iga naisterahvas.

„Need kolme minutiga allalaaditavad tasuta äpid võivad luua turvatunde, säästa aega ning raha – selliseid võimalusi ei tasu naistel kasutamata jätta.“

Kõik siin väljatoodud rakendused on saadaval nii Androidi kui ka Apple'i nutiseadmetele; v.a Triplist, mis on ainult Apple'ile, ja BeyondPod, mis on ainult Androidile.

Spendee

on kuluteadlikule naisele, kes enda finantsasjadest täit ülevaadet soovib. Rakendus võimaldab luua eraldiseisvaid virtuaalseid rahakotte, kuhu erinevate kategooriate lõikes kõik sissetulekud ja väljaminekud üles märkida.

TripList

on asendamatu abimees kõigile reisisellidele. Selles Apple'i telefonidele mõeldud rakenduses on võimalik vastavalt reisi pikkusele ja ja sihtkohale luua soovitustele tuginedes nimekirju asjadest, mida kaasa võtta.

Seejärel võimaldab äpp järk-järgult maha kriipsutada kõik, mis pakitud saab. Kui ettevõtmine näib aeglane, saad motivatsiooni protsendist, mis mahakriipsutatud esemetega üha tõuseb!

Vivino

on ideaalne äpp veinisõbrale! Kui teed veinipudeli etiketist pildi, näitab rakendus veini kohta põhjalikumat teavet, sellele antud hinnanguid ja arvustusi.

Ühtlasi annab äpp sulle soovitusi, millega seda veini sobitada, ning jätab meelde joogid, mida oled juba proovinud.

Basaar

on kodumaine äpp, mis lahendab naiste ajatud mured seoses üleliigsete riiete ja aksessuaaridega, võimaldades kiirelt ja mugavalt asjadele uued omanikud leida.

Seejuures on äpp väga käepärane, kuna sarnaneb paljude poolt armastatud Instagramiga.

Companion

muudab üksinda liiklemise mõnevõrra turvalisemaks. Äpis saad märkida enda teekonna alguspunkti ja sihtkoha ning valida sõbrad, kes sinu liikumistrajektooril nutitelefoni vahendusel silma peal hoiaksid.

Näiteks annab äpp sõpradele märku, kui sa liiga kauaks seisma jääd või liikumistempot oluliselt muudad. Siis jääb sõprade otsustada, kas teha sulle kontrollkõne või võtta ühendust politseiga.

Juhul, kui paanika on asjatu, pead sisestama koodi, mis saadab sõpradele välja sõnumi, et sinuga on kõik korras.

BeyondPod’iga

saad mistahes ajal mistahes kohas striimida, alla laadida või kuulata põnevaid podcast'e ehk audiosaateid.

Androidi kasutajatele kättesaadavas rakenduses on märkimisväärne hulk kategooriaid, mis pakuvad silmaringi laiendavaid podcaste peaaegu igale maitsele. Kas otsustad millegi meelelahutusliku ja humoorika kasuks, kuulad midagi harivat või õpid mõnd vinget keelt, sõltub üksnes sinust!

WaterBalance

on kirss tordil kõigile tervisesõpradele, sest aitab vastavalt soole, vanusele, kehakaalule ja pikkusele päevas kõige optimaalsema koguse vett tarbida.

Pärast iga joogikorda tuleb ära märkida, mida ja millises koguses tarbiti – tark äpp reageerib sellele ning näitab, kui palju vett sa veel vajad.