“Kuude ja nädalate jooksul enne mängu välja tulekut, nägime me palju armastust ja toetust Overwatchile – Blizzardi ja FPSide fännidelt ning inimestelt kes ei ole kunagi varem ühtegi sarnast mängu enne mänginud – ja me oleme väga tänulikud neile selle uskumatu kire ja entusiasmi eest.

Me nägime palju vaeva mängu ja uue universumi loomisel, mida igaüks saaks nautida. Oleme vaimustuses, et mängu väljatulek on olnud edukas,” ütles Blizzard Entertainment kaas-asutaja ja juht Mike Morhaime, kirjutab ajaveeb M Kuubis.

Petisele ust!

Blizzard lubas, et kõik kes üritavad Overwatchis petta, bännitakse ära. Ning tänaseks on juba üle 1500 kasutaja ära bännitud. Ja kõik petturid saavad täieliku igavese bänni, ei mingit teist võimalust.

PC Gamer kirjutab, et mitmed petturina väljaheidetud on proovinud vahetada kõvaketast, MAC-aadressi, BiosDate'i, kasutada VPN’i või on lausa ostnud uue mängu.

Näiteks üks petturitest räägib, et ta on mängu lausa kolm korda juba ostnud. Peale esimese bänni saamist, ostis ta mängu uuesti ja juba kaks päeva hiljem oli ta jälle ära bännitud.

Seepeale ostis ta Overwatchi juba kolmandat korda, kuid enne uue koopia installeerimist ja käivitamist, kustutas ta kõik eelneva info mängu kohta ära. Sellegi poolest sai ta juba päev hiljem jälle bänni.

Tegemist on ilmselgelt ühe väga suure Overwatchi fänniga, kellel on ikka väga suur tahtmine mängu mängida, ja ta on nõus seda juba lausa kolmandat korda ostma. Nii, et kallid Overwatchi fännid, siinkohal soovitan mitte cheat'e kasutada.

Level 100 käes!

Samal ajal üks teine väga andunud Overwatchi fänn on jõudnud juba level 100-ni. Selleks tuli tal keskmiselt kõigest 13 tundi päevas Overwatchi mängida.

ekraanitõmmis

Fender jõudis level 100-ni 31. mail ja mänguaega tuli kokku 92 tundi. Ning tema enim kasutatud kangelaseks oli Pharah, millega ta mängis kokku 30 tundi.

Tänu väikesele veale Twitteris liikusid päev-paar tagasi ringi jutud, et Overwatchi Competitive mängulaadi tulek lükatakse edasi. Blizzard on kinnitanud, et tegemist oli veaga, ja Competitive lisatakse juunis nagu algselt plaanitud.

Lisaks lubab Blizzard muuta senist Highlights süsteemi. Meeskond tegeleb hetkel uuendusega, mis lubaks oma mängu tipphetki salvestada ja neid hiljem eksportida. Hetkel lubab süsteem korraga kuni viis tipphetke, mis mängu sulgemisel automaatselt ära kustutatakse.