Paljude nimekate väljalasete ilmumisaegu on edasi lükatud, ilmuvad teosed on aga tihti katki ja/või piisavalt lihvimata, nii et nende nautimiseks on vaja esmalt alla laadida (kümnete) gigabaitide kaupa parandusi/täiendusi.

Tänavuse aasta ja üldse viimase aja suurim säärane fiasko on Warner Bros. Interactive Entertainmenti toodetud Batman: Arkham Knight, mis saabus 23. juunil platvormidele Windows PC, PlayStation 4 ja Xbox One.

Projekt polnud selle arendaja, briti Rocksteady Studiosi jaoks iseenesest midagi uut. Arkham Knight on neilt viimase kuue aasta jooksul juba kolmas eepiline Batmani märulseiklus (eelnevalt 2009. a Arkham Asylum ja 2011. a Arkham City) ja kõik kolm on mitmes mõttes väga sarnased.

Midagi läks aga siiski Arkham Knighti puhul väga nihusti. Kuigi see kogus PS4 ja One'i väljalasetena kiitusi nagu sarjale juba ootuspärane, osutus optimeerimata arvutivariant paljudele vastuvõetamatuks.

Tootja Warner peatas arvuti-Knighti müümise juba teisel päeval ja pakkus soovijatele raha tagasi. Asja ei parandanud ka mõni päev hiljem kiiruga väljastatud tarkvaraline parandus.

Teos jõudis uuesti müügile 28. oktoobril, lepituseks tasuta kaasas kõik allalaaditav lisasisu, mis vahepeal ilmunud.

Suuri tehnilisi probleeme leidub aga endiselt ja nüüd kuulutab Warner, et kõik soovijad võivad arvutivariandi eest kuni 31. detsembrini raha tagasi saada, olenemata sellest, kui palju nad seda kasutanud on.

Rahaks tagasi võib vahetada samuti hooajapileti – võimaldab kindla aja jooksul ilmunud lisasisu alla laadida –, aga ainult koos põhimänguga.

Batman: Arkham Knighti on väidetavalt seni ostetud enam kui viie miljoni koopia jagu.

Lõpetame siiski positiivse noodiga: vaata uuesti lahedat reklaamklippi Arkham Knightile: