Baby Monitor 3G

teeb kahest tavalisest nutitelefonist beebimonitori. Eriti hea kaaslane suveüritusteks, kui tahad panna vankris lapse puu alla magama.

Ühe telefoni jätad vankri juurde ning teisest näed pilti, kuuled heli ja saad ka lapsega rääkida. Valikuid on palju, aga Baby Monitor 3G on läbiproovitud ja toimiv lahendus.

White Noise Baby

Kummaline, aga osad imikud magavad paremini, kui nende und saadab ühtlane rahustav heli ehk valge müra. Mõnele toimib merekohin, teisele ventilaatori või isegi fööni hääl. Katsetamiseks leiab erinevaid tundidepikkuseid sahinasessioone ka YouTube’ist.

Lifecake – laste Facebook

Nüüd ei pea enam süütuid kannatajaid "päris" Facebookis spämmima. Lifecake on keskkond titepiltidele ja videotele sõprade-sugulastega jagamiseks.

Lifecake’is tekib piltidest andmebaas ja ajajoon, et lapse arengut aastate jooksul jälgida. Äpp korrastab ise suvalisel ajal laaditud pildid ajaliselt korrektsesse järjekorda. Vaata ka aadressile www.lifecake.com.

Õppemängud

Picture Book, Baby Sign and Learn, Peekaboo Kids. Arendavad mängud väikelapsega ajaveetmiseks. Palud lapsel ekraanil näiteks lambale vajutada ning käima hakkab animatsioon või looma hääl. Originaalis ingliskeelsed, kuid ka maarahvale täiesti kasutatavad rakendused.

Canvsly

salvestab ja võimaldab jagada fotosid laste joonistustest ja kunstiteostest. Nii ei lähe ajaloolise väärtusega kraam enam kunagi kaduma. Vaata ka aadressile http://www.canvsly.com.