Mine tea, võib-olla Apple tõesti ei malda oodata, kuni tarkvara tõesti päris valmis, et see välja lasta. Või siis saavad nende vead tavalisest rohkem avalikkuse ees tähelepanu, sest firma on nii suur ja rikas.

Igatahes on kuulda, et nutiseadmetele mõeldud opsüsteemi-värskendus iOS 9.3.2 parandab küll 9.3.1 ja hiljutiste iOS-i beetade puudujääke, kuid loob ühe uue suure jama asemele.

See uus suur jama on oht uusim Õunamaja tahvelarvuti – hiljuti ilmunud 9,7-tollise ekraaniga iPad Pro – ära rikkuda. Brick'ida, nagu kõlab täpne ingliskeelne termin. Mis tähendab, et kallis aparaat enam ei tööta.

Mis täpselt juhtub? Väidetavalt ilmub 9,7" iPad Pro ekraanile pärast iOS 9.3.2 paigaldamist veateade (Error 56) ja soovitus seade iTunesi ühendada.

Seejärel hakkab veateade lihtsalt korduma, seadet taastada (restore) või tarkvara värskendada ei saa.

Error 56 on olemuselt riistvaraline probleem, mille puhul Apple soovitab tavaliselt seadmele uusima iTunesi versiooni paigaldada ja seadet vähemalt kaks korda järjest taastada.

Kui nüüd positiivsel toonil lõpetada, et mitu uudist korraga ühte toppida nagu lõbusasse digiburritosse, siis vähemalt üks inimene on küll Õunamaja käekäiguga väga rahul.

Jutt käib maailma rikkaimate inimeste hulka kuuluvast investorist Warren Buffet'st, kes ostis oma firma kaudu märtsi lõpus umbes 950 000 euro eest Apple'i aktsiaid.