Pole mõtet toita suurkorporatsioonide rahakotte ja tegelikult saab seda kõike piraadilahest või mõnest muust kohast tasuta, eks?

Tänase artikli idee tegelikult ei ole üldsegi sellel teemal diskuteerida, vaid hoopis tutvustada ühte platvormi, kus saab mänge peaaegu tasuta – nii Androidiseadmele kui arvutile. Seda kõike 100% legaalselt.

Platvorm on Humble Bundle ning siin tutvustame nende Androidirakendust – veel lõppviimistluse faasis olev Humble Bundle (beta), kirjutab Photopointi ajaveeb.

Mis on Humble Bundle?

Humble Bundle on ettevõtmine, kus müüakse erinevaid mängude võtmeid komplektidena (bundle). Mängude platvormid on Android, Windows, OS X, Linux, Steam ja Origin.

Hinnad on üldjuhul naeruväärselt väikesed ning pakkumised kaheastmelised. Alates ühest sendist kuni teatud summani saad soetada põhipaketi mänge. Eelmääratletud summast üle minnes saab "boonuseks" kaasa kallemaid kassahitte.

Näiteks viimases pakkumises Humble Origin Bundle sai soetada Battlefield 3 ning Crysis 2 Maximus Editioni ainult viie euro eest (nii Steami kui ka Origini versioonid).

Maksimumsumma, mida soovid maksta, on juba sinu otsustada. Samamoodi saab kasutaja valida, kuhu raha läheb – mänguarendajatele, heategevuseks, Humble Bundle'i arenduseks jne.

Et maksed mugavalt toimiks, saab maksta PayPali, Google Walleti või otse krediitkaardiga. Pakkumisi vahetatakse iganädalaselt.

Mõni nädal on pakkumises ka Android mängud. Sel nädalal on üleval Humble Mobile Bundle 2, mis kehtib pärast tänast veel kuus päeva.

Humble Bundle Androidil

Foto: ekraanitõmmis

Androidirakendus on vajalik kahel põhjusel.

Esiteks peab soetatud mängud kuidagi alla laadima (Android ei toeta sellist varianti nagu näiteks Steam, kus saab võtme sisestada ning litsents olemas). Seetõttu tuleb soetatud mängud paigaldada läbi Humble Bundle Androidirakenduse.

Ei pea muretsema ka sellepärast, et uus sisu ning parandused kohale ei jõua (kuna paigaldus Google Play väliselt paigaldatud) – kõik uuendused mängudele laetakse juba Humble Bundle'i rakenduse kaudu.

Kõiki mänge ei pea ka kohe paigaldama või ainult ühes seadmes kasutama. Sa saad oma kontoga näiteks sõbra tahvelarvutis sisse logida ning temaga koos jagada mängimisrõõmu.

Kelle jaoks?

Humble Bundle, nii Androidil kui ka arvutil, võimaldab nautida mänge, mis tavaliselt võivad rahakoti tõttu nautimata jääda.

Eriti veel arvutis, kuna soodsa hinna eest on saadaval täisversioonid koos mitmikosaga (sõltuvalt mängust) ning kõik lisad-laiendused.

Android-platvormil eriti tundub natuke naljakas maksta suuri summasid mängude eest. Humble Bundle võimaldab aga kommiraha eest soetada mänge, mille Google Play koguhind võib tõusta ka 50-60 euroni.

Loomulikult on antud pakkumised vajalikud ka tarkvaraarendajatele. Eriti neile, kes loovad väiksemaid mänge oma koduses stuudios (ka indie-arendaja tahab süüa).

Ning lisaks ka kogu heategevuslik pool – mõni lahke südamega inimene on maksnud ka neljakohalisi summasid väikeste asjade eest – kõik ülla eesmärgi nimel.

Kokkuvõte

Palju Androidimänge soodsa hinnaga ning mitmed magamata ööd selle tagajärjel – mida enamat tahta, eks? Või noh, ootame mil pakutakse Plants vs Zombiest Humble Bundle paketis ning võtame seltsi suure ekraaniga tahvelarvuti? Või hoopis Mass Effect Infiltrator? Shadowgun? Vahet tegelikult pole, pakkumised on küllaga head.