Bezos rääkis uuest teenusest pühapäeval telesaates "60 minutit". Õhutransport võiks reaalsuseks saada kolme kuni nelja aasta pärast, ajastus sõltub peaasjalikult droonide arengust ja lennuregulatsioonist.

Bezose visiooni kohaselt oleks Amazonil oma droonide õhuvägi. "See korjaks Amazoni pakikeskustest üles väikesed kollased karbid ja lendaks läbi õhu klientideni umbes tunni aja jooksul pärast ostu sooritamist," rääkis Bezos telesaates. Vaata videot Amazoni droonkullerist:

Droonikuller saaks nime Prime Air, mis on tuletatud praegu klientidele kauba tasuta kojutoomist pakkuvast teenusest Amazon Prime.

Muidugi on droonide kasutamisel oma piirangud, näiteks ei jõuaks väike kaheksa tiivikuga õhusõiduk väga raskeid pakke kanda. Amazoni esitletud demos olev droon suudab kanda 2,2 kilogrammiseid pakke, kuid kogu Amazoni tellimustest tervelt 86% kaalub vähem kui 2,3 kg.

USA tsiviillennundust reguleeriv lennuamet FAA on praeguste plaanide kohaselt lubanud aastaks 2015 paika saada reeglid, millega saaks kommertseesmärgil droone kasutada.

Kui Amazon tõepoolest droonitranspordi käima paneks, võiks see olla löök kullerfirmade FedExi ja UPSi ärile, mis praegu suure osa Amazoni pakke ladudest ostjateni viivad. USA Today teatel on kullerid juba isegi droonide peale mõelnud ja FedExi asutaja Fred Smith ütles juba 2009, et firma tahab võtta droonid teenistusse kohe, kui regulatsioon seda lubab.