Selle asemel pakub mäng uut mitmikmängijamoodust, millesse on lisatud üksikmängija kampaaniale sarnanevaid narratiivseid elemente. Kokku peaks mäng sisaldama kolme erinevat mängurežiimi:

  • Tavaline mitmikmäng, mis keskendubki just narratiivsele osale ning üritab olla asenduseks üksikmängijarežiimile. Mängu kodulehel on režiimi kohta kirjas, et seekordne multiplayer pakub võrreldes eelnevate mängudega veel rohkem isikustamisvariante ja seega personaalsemat kogemust.
  • Call of Duty frantsiisile juba omaseks saanud zombie-mänguvorm, kus mängijad peavad üle elama elavate surnute rünnaklaineid. Hetkel on selle vormi all vähemalt kolm erinevat kaarti, millest kahe kohta saate aimu alljärgnevatest videotest.
  • Last but not least. Uus Call of Duty toob kaasa ka hetkel kuumima trendi mängumaailmas - battle royale mängurežiimi, kus võita saab vaid üks mees või meeskond. Loomulikult on see kõik aga siiski kerges Call of Duty marinaadis - plahvatavad puldiautod, zombie-d ja kõik muu vana hea on mängurežiimis siiski olemas.

Call of Duty: Black Ops 4 ilmub 12. oktoobril PS4, Xbox One''i ja PC peal. Muuhulgas pakub selleaastane mäng PC-mängijatele ka täiemahulist Battle.net tuge.