Uus rakendus on nii nutitelefonidele kui ka tahvelarvutitele, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Praegu saadaval iPhone'idele ja iPadidele, toob Photoshop Fix nutiseadmetele tööriistu arvutiversioonist, nagu parandamispintsel (Healing Brush) ning tööriist kujutise venitamiseks (Liquify).

Lisaks tööriist, millega muuta piltidel alasid pehmemaks või teravamaks ning näotuvastus, mis tunneb ära, kui kindlad alad on valitud, andes rohkem kontrolli portreede töötlemisel.

Nagu Adobe mais teatas, saab rakendus mugavalt hakkama ka suurte pildifailidega, mis on pildistatud profikaameratega. Lisaks ei vähenda töötlemine piltide kvaliteeti, mis tähendab, et muudatusi saab alati tagasi võtta ning algfaile ei pea üle kirjutama.

Adobe Photoshop Fix on ka CreativeSynci kaudu ühenduses Photoshopi ja Lightroomiga, mis laseb töödelda Lightroomi faile nutiseadmega ning lihtsalt saata need läbi rakenduse tagasi arvutisse. Ka Photoshopis saab avada rakendusega töödeldud PSD-faile.

Momendil on Photoshop Fix saadaval vaid Apple'i nutiseadmetele. Androidi-versioon on tulemas, kuid kindlat aega ei ole Adobe avalikustanud.