Activision Blizzardi president ja tegevjuht ütles järgmised sõnad: „Ma olen Sony pärast mures. PlayStation kaotab populaarsust ja nad ei tee minu jaoks oma platvormi toetamist kergeks. Konsooli arendamine on kallis ja Wii ning Xbox müüvad paremini.Mängude koha pealt toob Xboxi investeeritud raha paremini tagasi kui teeb seda Playstationil... Kui me vaatame 2010. ja 2011. aastasse, pole me kindlad, et toetame PS3-e ja PSP-d".

Activision tahab, et Sony vähendaks oma litsentsitasusid - activision maksis Sonyle möödunud aastal erinevate asjade eet 500M dollarit - ja PS3 konsooli hinda. Samuti poleks tal midagi selle vastu, kui Sony toetaks rahaliselt mängude reklaamimist (mida Microsoft nii lahkelt teeb).

Kui üks mängutootja võib sedasi arvata, siis on see Activision. Ettevõte toodab ülipoppe mänge Call of Duty, Guitar Hero, Tony Hawk, World of Warcraft, Starcraft, Diablo jne.

Hetkel on ilmselt tegemist küll manipuleerimisega, kuna ettevõtte teenib PS3 platvormi pealt korralikku kasumit, kuid asjad võivad tunduvalt muutuda siis, kui sama hakkavad nõudma ka teised mängutootjad.

Vahepeal aga jäävad õhku spekulatsioonid, et augustis on oodata PS3 hinna langetamist ¼ võrra neljasajalt dollarilt kolmesajale. Eestis aga on sõlumata Sony initsiatiivist PS3-e hind langenud vahepealselt 7500 kroonilt mõnes poes 5500 kroonini ja ägedate mängude sooduspakkumisi leiab hulgim (vt www.progames.ee)