Uue generatsiooni konsoolid on vähem kui kahe kuu kaugusel, kuid kõik räägivad endiselt sellest, mida teeb Steam. Eelmise nädala saatest jäi välja arutelu Steami puldi üle ja nüüd parandamegi selle vea.

See nädalal tuli aga välja ülieduka GTA V mitmikosa GTA Online, mis on kulgenud üle kivide ja kändude kõigil ning me pole siin mingid erandid. Mida sellest kõigest arvata?

Selle nädala kõige põnevam kuulujutt on olnud Half-Life 3, millest on räägitud nüüd juba mitmeid-mitmeid aastaid, kuid SteamBoxi peatse
väljatuleku tõttu räägitakse sellest aina valjemini. Kui tõenäoline on see, et järgmisel aastal on Half-Life 3 väljas?

Lisaks tuleb juttu sellest, et tulemas on uus Deus Exi mäng ja suri Tom Clancy, kelle raamatute põhjal on valminud väga palju mänge (seeriad Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six, EndWar, H.A.W.X jpm).

Kuna GTA V on jätkuvalt kuum teema, siis on see võtnud ka meie saate pantvangi ja teisteks mängudeks polegi aega jäänud.

Kas kõik aga on nii ideaalne nagu kaugelt paistab või on Los Santose kohal näha ka murepilvi? Ja miks mul on vaja veel ühte kopterit varastada, kui mul juba üks kopter on... ja allveelaev ka. Ja kas Trevor ongi GTA V kõige inimlikum tegelane? Ühesõnaga, veel palju juttu GTA V-st.

Soovituseks on sel nädalal igilidur Bit.Trip Presents Runner 2: Future Legend of Rhythm Alien, mille saab Steamist soetada reede õhtuni 4,75 euro eest.