Kuna uudiseveskid pole veel hakanud sel aastal jahvatama, siis vaatame aasta esimeses saates üle, milliseid mänge on oodata lähima kolme kuu jooksul.

Tuleb tõdeda, et on, mida oodata: "Dead Space 3", "Sly Cooper: Thieves in Time", "Tomb Raider", "SimCity", "Crysis 3", "Metal Gear Rising: Revengeance", "BioShock Infinite", "Aliens: Colonial Marines", uus "God of War" ja uus "Gears of War". Põnevaid mänge tuleb aasta alguse kohta palju ja räägime, millest võiks oodata enamat kui teistest.

Mängukogemuse rubriigis jõudis Rainer paari päevaga läbi teha sarja "The Walking Dead", uuesti ette võtta "Crash Time 5" demo ja proovida "McPixeli" lühimänge.

Reinu aega on kulutanud Kickstarteri hitt "FTL: Faster Than Light" ja tuleb välja, et "Far Cry 3" koostöö pole siiski nii põnev kui põhiosa. Martin kiidab "Mark of the Ninja" 2D-hiilimist, mis on praktiliselt ideaalne, ja proovis Vita peal "Mortal Kombatit".

Mängusoovituseks on sel nädalal "Defender's Quest: Valley of the Forgotten", mille saab kuni 6. jaanuarini Steamist soetada 4,76 euroga.

Kuula saadet või lae see alla Raadio 1 leheküljel!