Crysiste arendaja Crytek kuulutas aasta-kaks tagasi, et nad hakkavad tegema üksnes tasuta mänge (free 2 play ärimudelil). Nüüd on tulemus käes ja firma on pankroti äärel.

Peale Cryteki raskuste ning CryEngine'i mootori ebaedu (jah, see on ilus mootor, kuid mitte eriti paindlik) räägime veel uuest The Settlersi mängust, millest pole küll veel palju teada, kuid mis paistab kogu sarja suunda oluliselt muutvat.

The Witcher 3-st lekkis suurel määral infot, hoidke end sellest eemale, ning Resogun saab tasuta uuenduse, mis lisab koostöö ja laevade ehitamise.

Räägime ka sellest, e-spordis liiguvad juba tohutud rahad, sest Dota 2 Internationali auhinnafond on sel aastal juba 10 miljonit dollarit.

Jaanipäev mõjus meie võimalustele mängida kehvalt, kuigi siiski on Rein jõudnud kontrollida õudukat The Forest, mis on Steami Early Accessis. Rainer räägib enda ostudest Steami odavmüügist ja Spelunky'st. Martin räägib sellest, mida ta plaanib mängima hakata: hiireklikiseiklusest Valiant Hearts: The Great War ning PS4 rööbastel tulistamisest Blue Estate.

Soovituseks on jätkuvalt Steami suur suvine väljamüük, sest pakkumised seal on endiselt väga head.