Mängumess E3 on läbi. Räägime teemadel, mis on pärast E3 õhku jäänud ning proovime paari uut mängu nagu näiteks Battlefield Hardline'i beetat.

Watch Dogs oli aasta üks oodatumaid mänge ning nüüd, kui see on väljas, on rahvas kahes leeris täis vihkamist ja heakskiitu. Hea uudis on aga see, et tulemas on parandus, mis paljusid asju mängus silub.

GOG.com toob aga välja DRMi-vaba kliendi, millega on mugavam mängukogu hallata.

Battlefield Hardline on samuti mängurid kahte leeri jaganud, küll aga pikeneb võimalus seda ise beetas proovida ja juttu teeb Rainer sellest ka pikemalt.

Team Fortress 2 saab hulga uuendusi ja väljas on ka põnev video, mida soovitame kõigil vaadata. GTA V röövid mitmikmängus on saanud juba naljanumbriks ja Rockstar lükkas nende väljatoomise veelgi edasi.

Mängudest proovis Rainer Battlefield Hardline'i beetat, Murdered: Soul Suspecti ja raketiehitussimulaatorit Kerbal Space Program. Rein mängis veel Wolfenstein: The New Orderit ja Epic Quest for Mighty Looti ning Martin tõmbab joont alla Playstation 3-le, mängides veel korra läbi Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriotsi.

Soovitus on seekord väga loogiline ja lihtne, sest Steamis on käimas suur suvine väljamüük, mis kestab kuni 30. juunini.