Äsja ilmus Broken Sword 5: The Serpent Curse'i teine ja ühtlasi viimane episood. Räägime, kui hea see on ning kas üldse klassikalistel hiirekliki-seiklustel on veel mängumaailmas kohta.

Uudiste osas valitseb enne juuni alguse E3-messi põud, aga mõned olulised uudised oleme me siiski suutnud välja kaevata. Näiteks see, et New Mexico kõrbe olidki maetud legendaarse Atari 2600 E.T. mängu kassettid.

Pikemalt peatume veel PlayStation 4 uudistel, nimelt tuli nüüd välja püsivara-uuendus 1.70, mis lubab maha võtta HDMI-koopiakaitse, kopeerida videoid USB-seadmetele ja lisab videomonteerimistarkvara ShareFactory.

Ka saime teada, et kihutamismäng Driveclub ikkagi ilmub sel aastal. Peatume veidral Ämblikmehe-mängul ja ja tõsiasjal, et Ouya kõige populaarsem mäng TowerFall on müünud väga-väga vähe. Ja noh, Plants vs Zombies: Garden Warfare ikkagi õnneks saab mikromaksed.

Mängudest räägime peale Broken Sword 5 veel Goat Simulatorist, mis Reinule väga meeldib, ja PS4 tasuta mängust Stick it to the Man, mis on üllatavalt naljakas. Rainer on endiselt Trials Fusionis ratta seljas ja mängib Nintendo Wii U peal NES Remix 2.

Soovitusteks on sel nädalal Don't Starve'i DLC Reign of Giants, mis maksab Steamis 4,49 eurot, ja PSNi Ubisofti suur allahindlus.