Lisaks sellele saab sel nädalavahetusel PC, PS4 ja Xbox One'i peal tasuta proovida üht kõigi aegade parimat online shooter'it Rainbow Six Siege, kirjutab ajaveeb M Kuubis.

Rainbow Six Siege

Juhul, kui sa oled üks neist, kes pole omale endiselt veel Tom Clancy’s Rainbow Six Siege'i muretsenud, siis sel nädalavahetusel on sul võimalik taaskord seda tasuta proovida.

Ligi saab kogu mängule, kõikidele kaartidele, mängumoodidele ja olemasolevatele operaatoritele.

PlayStation 4 kasutajatel tuleb minna PlayStation Store'i, leida sealt Rainbow Six Siege ja see alla laadida. Vajalik on PlayStation Plusi olemasolu. Tasuta saab mängida kuni 21. mai kell 16-ni (Eesti aja järgi).

Xbox One'i kasutajad leiavad teose Xbox Store'ist ning tasuta saavad nad kuni 21. mai hommiku kella 10-ni. Xbox Live Goldi olemasolu pole tasuta nädalavahetustel vajalik.

Kui sa aga mängid arvuti peal, siis on mängimiseks vajalik Uplay Launcher ja konto. Tasuta nädalavahetuse pakkumine kehtib kuni 20. mai hilisõhtuni, kella 23-ni.

Loomulikult saab soovi korral Siege'i osta tavapärasest soodsama hinnaga. Sooduspakkumine kehtib kuni 28. maini.

Onrushi beeta

Alates eilsest saab proovida Onrushi avatud beetat Xbox One'i ja PS4 konsoolidel. Kõik, kel soovi, saavad beetast osa võtta, selleks ei tule teha muud kui Xbox Store'is või PlayStation Store'is Onrushi beeta üles otsida ja alla laadida.

Beeta kestab kuni esmaspäevani, 21. mai kella 2-ni varahommikul (Eesti aja järgi).

Beetas on:

* Interaktiivne õpetus
* Superstar Practice (üksi või koos sõpradega)
* 6v6 Online Multiplayer
* Fotomood (Ainult üksinda mängimisel)
* kaks rada (Big Dune Beach ja Volcano Lake)
* mängumoodid Overdrive ja Countdown
* neli sõidukiklassi

Xbox – Fallout 4

Sel nädalavahetusel, 17.-20. mail, saavad Xbox One'i kasutajad tasuta nautida 2015 aastal loodud postapokalüptilises maailmas rollikat Fallout 4.

Teos on teeninud hulgaliselt auhindu ning Xbox One X-i kasutajad saavad uuendatud graafikaga versiooni. Kui teos meeldima hakkab, siis on hetkel võimalik see omale tavapärasest soodsama hinnaga osta.

Green Man Gaming

Green Man Gamingus on hetkel korralik ports erinevaid sooduspakkumisi – PDXCON Weekend Sale, Bethesda, 2K, Rockstar, Square Enix, Ubisoft ja palju muud.

Sel nädalavahetusel peaks Green Man Gamingust igaüks midagi meelepärast leidma, olgu selleks siis mõni varem ilmunud teos – või miks mitte ära kasutada sooduspakkumist mõnele tulevasele mängule nagu näiteks Shadow of the Tomb Raider.

Humble Bundle

Ka sel nädalal on Humble Bundles igasugust lahedat kraami tavapärasest soodsamalt. HUMBLE HOOKED ON MULTIPLAYER 2018 BUNDLE pakub ühe euro eest Stick Fight: The Game'i, Rampage Knightsi ja Tumblestone'i.

Kui aga lisada mõned eurod juurde, siis umbes 4,6 euro eest saab juurde veel Besiege'i, Duck Game'i ja Hoveri. Kui aga maksta 12 eurot või rohkem, siis saab pakkumisega veel kaasa ülipopulaarse Rocket League'i.

Kuni laupäeva õhtuni on võimalik Humble Bundle'ist saada ka üks tasuta mäng, GALACTIC CIVILIZATIONS II: ULTIMATE EDITION.

Endiselt on Humble Bundle'is käimas sooduskampaania SPRING SALE.

Steam

Steamis on sel nädalavahetusel käimas PDXCON Weekend Sale, kust saab osta Paradox Interactive'i mänge kuni 80% soodsamalt.

Lisaks leiab nädalavahetuse-pakkumise alt soodsamalt Middle-earth: Shadow of War'i ja Neptunia mänguseeria.