Nüüd see siis juhtis, Xbox One jättiski Kinecti maha ning vabam ja odavam Kinect tuleb müügile juba juunis.

On see hea või halb? Seni on ju Microsoft rääkinud, viimati avalikult veel veebruari lõpus, et Xbox One ilma Kinectita pole mõeldavgi.

Microsoft pole aga ainuke, kes kannapöördeid teeb, sel nädalal tuli ka kaks uudist Sony kohta.

Pärast seda, kui nad olid teatanud, et mai lõpus ilmuva Watch Dogsi eraldusvõime on 1080p ja 60 k/s, tuli koheselt teade, et tegelikult on see 900p ja 30 k/s. Kuigi alles lubati, et sügisel ilmuv Driveclub ei saa mikromakseid, siis nüüd tuli välja, et need ikkagi tulevad.

Lisaks räägime uudistes sellest, et Electronic Artsi 50 mängu serverid pannakse lähiajal kinni, tulekul on uus Unreal Tournament ja Diablo III: Ultimate Evil Edition.

Mängudest tuleb täna juttu uuest The Walking Deadi episoodist, Martin räägib veel Outlasti lisapakist Whistleblower ning sürreaalsest seiklusest Kentucky Route Zero, millel ilmus äsja kolmas episood.

Rein mängib oma vana lemmikut Resident Evil 4 HD-versioonis, Stick it to the Mani ja Don't Starve'i uut lisapakki Reign of Giants. Raineri tegi läbi uue Yoshi's Islandi ning räägib, mis on Crash Time 5 ja Super Time Force.

Soovituseks on sel nädalal kõik need miljon allahindlust, mis kõikjal on käimas, näiteks GOG.com Insomnia Sale ja Humble Bundle'i uued allahindlused.