Sulev Ladva on meil külas teist korda ja juttu tuleb spordimängudest, sest Sulevil on käsil nii jalgpallimäng "FIFA Soccer 13" kui ka vormelisimulaator "F1 2012"; lisaks on ta proovinud arkaadiliku kihutamise "Forza Horizon" demo. Mida neist kõigist arvata?

Pikemalt räägime veel sellest, et PS3 segane ja aeglane netipood saab 17. oktoobril tänapäevasema välimuse - kas ka tänapäevase allalaadimiskiiruse?

Lisaks saame teada, et "Angry Birds" ja "Star Wars" panevad leivad ühte kappi ja et Microsoftile meeldib endiselt kirjutada karme EULAsid (tarkvara kasutamise leping tootja ja kasutamise vahel). Mängupilveteenus OnLive osteti 4,8 miljoni dollariga, aga Sony maksis mitte väga kaua aega tagasi sama teenust pakkuva Gaikai eest 380 miljoni USD). Meie ühest lemmikmängust "The Binding of Isaac" teahakse ka suurejooneline karbiversioon.

Mängukogemuste rubriigis on Martin veendunud, et "The Walking Dead" on üks aasta parimaid mänge, sest värske neljas episood ei lase tempot alla. Tempo on aga all strateegiamängu "Anno 2070" lisapakis "Deep Ocean" ja veel rohkem mobiilikirimales "Chess by Post".

Rein leiab, et "Torchlight 2" pole päris talle, kuid "Dota 2" on endiselt. Rainer mängis erksavärvilist platvormerit "Hell Yeah!", tegi ajareisi aastasse 1999 ja võttis ette "Super Mario Bros Deluxe'i" ning "Borderlands 2" on endiselt väga hea mäng.

Mängusoovituseks on sel nädalal iOSi mäng "LostWinds", mis on Apple'i App Store'is saadaval täiesti tasuta. Saate lõpetab Burn Stilli lugu "Seed of Hope".