Nädalavahetuse mängusoovitus on seekord Mario Tennis Acesi demo, kirjutab ajaveeb M Kuubis.

Mario Tennis Aces

Nintendo Switchi omanikud saavad sel nädalavahetusel proovida Mario uut spordimängu – Mario Tennis Aces.

Fännid, kes on oodanud taaskohtumist Mario ja sõpradega tenniseväljakul, saavad osa võtta sel nädalavahetusel toimuvast turniirist, mis algab 1. juunil.

Valida saab nelja tegelase vahel – Mario, Peach, Yoshi ja Bowser – ning osa võtta online multiplayer-turniirist. Läbides selle etappe, kogud punkte, mis põhinevad sinu tulemustel, ning piisavate punktide olemasolu korral on sul võimalik demos avada veel viis lisategelast.

Lisaks online-turniiridele võid harjutada üksikosas arvuti poolt kontrollitud vastaste vastu mängides. Sõltumata sellest, kas mängid online'is teiste inimeste vastu või harjutad üksikosas arvuti vastu, kõik osalejad saavad hiljem täismängus Mariole lisakostüümi.

Mario Tennis Acesi demo saab omale tasuta alla laadida Nintendo eShop’ist. Turniirid algavad 1. juunil kell 17.00 (Eesti aja järgi) ja kestavad kuni esmaspäeva 4. juuni kell 2.00-ni.

The Crew 2 beeta

Kui sul aga Nintendo Switchi pole või sind huvitab tennise asemel hoopis avatud maailmas ralli ning oled eelnevalt The Crew 2 beetasse registreerunud, siis tasub oma postkasti piiluda, et ehk on seal üks beetakood sind ootamas.

Kui kood olemas, siis aktiveeri see ära ja laadi omale The Crew 2 beeta alla ja võidki kihutamisega alustada. Beeta kestab kuni 4. juunini. Lisainfot leiab kodulehelt.

Nädalavahetusel võib pilgu peale visata ka ajaveebi M Kuubis The Crew 2 striimile.

Steam

Steamis saab sel nädalavahetusel tasuta proovida selliseid teoseid nagu Rising Storm 2: Vietnam ja Train Simulator 2018.

Lisaks on käimas ka 505 Gamesi soodusmüük, kust saab nii mõnegi suurepärase mängu osta tavalisest kuni 90% soodsamalt.

Humble Arma 2018 Bundle

Vähem kui ühe euro eest saab hetkel Humble Arma 2018 Bundle'i koosseisus Arma: Cold War Assaulti, Arma: Gold Editioni ja Arma Tacticsi.

Kui 12 eurot juurde maksta, siis saab veel Arma 3 ja selle lisad Karts, Helicopters ja Marksmen.

14,52 euro eest aga saab juurde teosed Arma 2, Arma 2: Operation Arrowhead, Arma 2: British Armed Forces, Arma 2: Private Military Company ja Arma 2: Army of the Czech Republic.

Makstes 17,10 eurot või rohkem, saad kõigele eelpool nimetatule juurde Arma 3 Apexi lisa.

Lisaks on Humble Bundle'i lehel käimas Playsim Sale, kus on võimalik Playsimi mänge osta kuni 67% tavalisest odavamalt.

VAMPYR (PC)

Järgmisel nädalal, 5. juunil, ilmub Dontnod Entertainmenti uus mäng Vampyr. Juhul, kui teos huvi pakub, siis cdkeys pakub Steami-varianti hetkel kõigest 28,49 euro eest.

Green Man Gaming

Green Man Gaming pakub hetkel voucher-koodi põhist müüki. Nimelt saab JUNE25 koodiga 25% alla kõikide arvutimängude hinnast. Suurepärane pakkumine, millele kindlasti tasub pilk peale visata.

Fanatical

Fanatical pakub hetkel hulgaliselt Bethesda mänge tavapärasest soodsama hinnaga.

Amazon UK

Amazon UK pakub hetkel mitmeid Xbox One'i komplekte koos lisapuldi ja/või mängudega. Hinnad algavad alates 229,99 inglise naelast ehk 262 eurost, pluss postikulu.

Vaata Xbox One S 1 TB komplekte ja Xbox One X 1 TB komplekte!

Street Fighter 30th Anniversary Collectioni variandid on samuti hetkel soodsamad:

Street Fighter 30th Anniversary Collection (Xbox One) – £21,99/€25
Street Fighter 30th Anniversary Collection (PS4) – £21,99/€25
Street Fighter 30th Anniversary Collection (PC DVD) – £25,59/€29,15
Street Fighter 30th Anniversary Collection (Nintendo Switch) – £32,99/€37,57

Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System tuleb juunis taaskord müügile ning seda on võimalik Amazonist tellida £49,99/€56,99 eest.