Lisaks räägime jalgratturitest ühissõidukirajal - kas tegemist on hea lahendusega või pigem suure riski ja ohuga? Milline kogemus on teistes maailma riikides?

Üks huvitav auto on (loodetavasti) tulemas - Nikola Badger. See imepärane masin tuleb vähemalt kahes seades ning ka rahastamismudel on võrdlemisi innovatiivne. Jokkerina varrukas on veel asjaolu, et käed on löödud ühe saladusliku autotootjaga.

Proovisõiduautoks oli sel nädalal Kia XCeed PHEV, mis oma sõiduomadustelt erineb päris kõvasti oma pistikuta nõbust. Kuid mainimata ei saa jätta ka hinnalipikut, mis tegelikult tähendab, et kui tahta see osta, tuleb oma harjumused väga selgelt läbi mõelda.

Nipinurgas räägime juhiabidest ja sellest, milline võiks olla nende roll tõsiste liiklusõnnetuste puhul. Kas Laagna tee õnnetuse puhul oleks võinud juhiabid olukorda leevendada? Millisel määral?

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Uku Tampere. Vaata saadet ülalt videost, kuula allolevast pleierist või omale meelepärasest taskuhäälingurakendusest (Spotify, Apple Podcasts, Soundcloud).

1x
00:00