Seejärel arutame bussis kukkumise üle - kas tegemist on paratamatusega või oli kunagi muru rohelisem ja taevas sinisem ning inimesed bussis kukkusid vähem?

Elektriautomaailm on ka kihevil - ilmale tuli uus täiselektriline Porsche Taycan, lisaks VW ID.3 rahvaelektriauto. Kõige selle valguses on positiivne uudis ka see, et Eesti elektriautode laadimisvõrgu kohtusaaga on suure tõenäosusega läbi ning võrk saab taas arenema hakata.

Proovisõiduautot me sel nädalal ei võtnud ning selle asemel arutame pisut seni sõidetud autode üle. Tuleb välja, et lemmikud on kujunenud üpris samaks. Samuti räägime täpsemalt sellest, kuidas üldse autosid hindame ning mis loogika seal taga on.

Nipinurgas räägime sellest, kuidas politsei radarisse sõitmist vältida. Ylle jääb poliitiliselt korrektsete vastuste juurde, kuid Jan tahab vägisi jagada ka enda eluohtliku sõidustiili alustõdesid.

Kirjuta meile: Istmesoojendus@delfi.ee. Podcasti saad kuulata ka Spotifyst, Soundcloudist ja Apple Podcastide lehelt. Viska pilk peale ka meie Facebooki lehele, kuna sinna postitame ka kõige uuemat sisu ning arutame hea meelega kõigi huvilistega autoküsimuste üle.

1x
00:00