Kõrvale aga ka kurb uudis - tulevikus ilmselt mitmeid Volkswageni mudeleid - Polo, Passatit ja Golfi enam näha ei saa. Eestis on aga sinna veel tükk aega, kuna meil on hetkel veel elektriautodega rohkem probleeme kui sobivaid lahendusi. Siiski, on kurb, et legendaarsed automudelid varsti vähemalt osaliselt ajalooõpikute leheküljeks saavad.

Proovisõiduautona räägime elektriautost - Kia e-Nirost, mis on küll huvitavas elektri-crossoverite segmendis ja üpris praktiline ning mõistlik auto, kuid tekitab omanikule probleeme oma laadimisstandardiga ja vajaliku taristu Eestis puudumisega. Positiivne on aga see, et hind on autol võrdlemisi mõistlik ja ka sõidulusti on ootamatult palju.

Samuti räägime erinevatest autoga kogunemise vormidest. Kas parklates kogunemine on juba hea mõte või tasuks sellega veel oodata ning mida arvata autokinodest ja autokontsertidest?

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Veli Rajasaar. Saadet saad kuulata ka Soundcloudis, Spotifys, Apple Podcastsis või allolevast pleierist. Viska pilk peale ka saate Facebooki lehele ja anna julgelt teada autoteemadest, mis sind huvitavad!

1x
00:00