Esiteks uudised - Porschel on suurepäraseid uudiseid selles vallas, mis puudutavad manuaalkäigukaste 911 mudelitel. Ja mis parim, kõik muudatused on tasuta! Sinna kõrvale aga ka väga kurbasid uudiseid sportlike sedaanide fännidele - Lexuse GS seeria on suremas ning seda juba selle aasta jooksul.

Elektriautode vallas on samuti infot, mis kõrvu kikitama paneb. Hiinlased on väidetavalt maha saanud tahkisakuga autoga, tehnoloogia, mille puhul on juba pikka aega räägitud, et see on elektriautode tulevik. Seejuures väidetakse, et siiani kallis tehnoloogia on autosse jõudnud täiesti mõistliku hinnaga.

Vaata ka saate Facebooki lehele (SIIN), seal käib hetkel Ott Tänaku filmi DVD loos, kus võiduvõimalused püsivad siiani üpris suured.

Need uudised sport- ja elektriautode vallast seob ideaalselt kokku meie sellenädalane proovisõiduauto Porsche Taycan, mis on täiesti uskumatu sõidumasin ja seda mitmes vallas. Veel kordi kiirem kui "tavaporsche", samas aga praktilisem ning isegi kaunim.

Viimaseks aruteluteemaks on see, kas on tänapäevased sportlikumad masinad ehk muutunud liialt jõuliseks, et nendest üldse midagi kätte saada? Kuidas masina sooritusvõime tipuni jõuda ning kas see üldse on vajalik?

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Veli Rajasaar. Saadet saad kuulata allolevast pleierist, Soundcloudist, Apple Podcastsist, Spotifyst või mõnest muust podcastikeskkonnast.

1x
00:00