Samal ajal arutletakse siiski ka laiematel teemadel nagu parimad turvaleiutised autodes ning räägime müstilistest tahkisakudest, mida Jaapani autotootjad arendavad.

Ka proovisõiduauto on aasiapärane, Hyundai i30 Fastback N, mille puhul tasub silmas pidada just Nürburgringile viitavat N-tähist. Tegemist on 202 kilovatise manuaalkastiga monstrumiga, mis meenutab väljanägemiselt keskmist koduperenaise masinat.

Saate lõpus jagame soovitusi auto jahutamiseks - suvel on tegemist tõsise probleemiga, mis vaevab nii terviseteadlikke inimesi, kes muretsevad õhtu sattuvate osakeste pärast, kui ka tavatarbijaid, kellele lihtsalt palavasse autosse istuda ei meeldi.

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Ylle Tampere. Kirjuta meile: istmesoojendus@delfi.ee. Podcasti saad kuulata ka Spotifyst, Soundcloudist ja Apple Podcastide lehelt.

Viska pilk peale ka meie Facebooki lehele, kuna sinna postitame ka kõige uuemat sisu ning arutame hea meelega kõigi huvilistega autoküsimuste üle. Samuti saab seal näiteks visata pilgu peale Hyundai i30 Fastback N-ile ning isegi kuulda, millist häält selle nädala proovisõidumasin teeb.

1x
00:00