Räägime Prantsusmaal kasutusele võetavatest müraradaritest, mille eesmärgiks on välja juurida liiga valjude masinatega juhid. Mõtiskleme, kas ka Eestis sellist lahendust vaja oleks ning pakume välja ühe olulise mõtte, mis mürataset linnades leevendada võiks.

Lisaks vaatleme CNG autosid - kas neid on mõtet osta ning kui, siis kelle poole ostusooviga pöörduda tuleks? Kas tegemist on päriselt loodussäästliku sõiduvahendiga ning kuidas on selle mõju rahakotile?

Arutame ka Ühendkuningriigis läbi viidud uuringu üle, mille kohaselt mehi ei häiri see, kui naine roolis pädevalt hakkama ei saa ning mõned mehed väidetavalt peavad seda isegi erutavaks. Meie lähikonnas on lood teistsugused.

Proovisõiduautoks on Hyundai Tucson N-line, ehk Hyundai sportlikuma välimuspaketiga linnamaastur, mis oli ootamatult kütuseahne. Selle kütusehimu saab aga tanklas ühe lihtsa nipiga vähendada.

Nädala nipp on tohutult lihtne. Soomlased on leiutanud jalgratta ning soovitavad: osta uuem auto, kuna see saastab vähem. Läbi nipi jõudsime aga ka suurema teemani - kas linnas saab üldse autota hakkama?

Lisaks Delfi Tasku keskkonnale saab meie taskuhäälingut kuulata Spotifys, Apple Podcastsis, Soundcloudis ja sisuliselt igas teises suuremas podcastide kuulamiseks mõeldud keskkonnas.

Viska pilk peale ka meie Facebooki lehele, kuna sinna postitame me kõige uuemat sisu ning arutame hea meelega kõigi huvilistega autoküsimuste üle.

1x
00:00