Lisaks sellele on märkimisväärselt oluliseks teemaks autorendifirmade majanduslikud raskused. Hertzi terendav pankrot tähendab, et lähitulevikus võib nii üleilmselt kui ka meil kasutatud autode hind muutuda märkimisväärselt odavamaks. See on oluline teadmine liisitud autode omanikele, keda seetõttu kummitab autode väärtuse vähenemine.

Proovisõiduautoks oli uue põlvkonna Volkswagen Golf, mis on järjekorras juba kaheksas sama mudelinime kandev. Auto sisemuses ja välimuses on tehtud suur uuenduskuur, mis jätab inimesed tõenäoliselt kahte (või isegi rohkemasse) lehte, täpselt nagu varasemategi Golfide puhul. Suure mootorivaliku ja erinevate käigukastide poolest on tegu ikka vana hea Golfiga, tõsi, saadaval on ka mitu uut jõuallikatüüpi.

Nipinurgas võtame vaatluse alla Tallinna lääneosa kõige ohtlikumad kohad ja selle, miks just seal palju õnnetusi toimub. Üldjoontes võib aga öelda, et probleemide leevendamiseks on palju ära tehtud. Samas on palju veel teha ja nii mõneski vallas jääb see meie endi taha.

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Veli Rajasaar. Vaata ka saate Facebooki lehte! Saadet saad kuulata allolevast pleierist, Spotifyst, Apple Podcastsist, Soundcloudist või mõnest muust endale sobivast taskuhäälingukeskkonnast.

1x
00:00