Esmalt võtame põgusa vaatluse alla Brigitte Susanne Hundi DPF-i skandaali ja jagame asja kohta paari enda mõtet. Tossavate diislite kõrvale räägib Jan oma elektritõukerataste eksperimentidest, mis ülemäära hästi lõppenud ei ole.

Kui juba jutt elektrimasinatele läinud on, vaatame ka tulevast elektriautotoetust ning Ylle analüüsib kes selle eest elektriautosid osta saaks ja kui palju. Samuti võtame fookusesse suvised autoüritused ja mõtiskleme, kas ka noorte seas vanade autode hoidmine au sees on.

Proovisõiduautoks oli Eesti aasta auto Kia Stinger, mis Jani tohutult üllatas, Ylle aga oli masinas juba enne kivikindel. Nipinurgas räägime sellest, kuidas autoga metsa minna ning see sealt ka pärast üles leida.

1x
00:00

Saatejuhtideks on Jan-Matthias Mandri ja Ylle Tampere. Kirjuta meile: Istmesoojendus@delfi.ee. Podcasti saad kuulata ka Spotifyst, Soundcloudist ja Apple Podcastide lehelt.

Viska pilk peale ka meie Facebooki lehele, kuna sinna postitame ka proovisõiduautode pilte ning arutame hea meelega kõigi huvilistega autoküsimuste üle.