Edukate katselaskmise käigus testiti MMP kolme pikamaa tegevusvarianti. Igal korral tabas rakett täpselt sihtmärki, mis kinnitas, et relvasüsteemi pilditöötluse algoritm toimib sujuvalt talvistes ning polaarjoone lähedastes tingimustes.

Kolme katse käigus tabas relvasüsteemi rakett kiirusel 70 km/h liikuvat mehitamata sõidukit, madalalt trajektoorilt punkrit ning kolmandaks tabas rakett tanki, mida ei olnud laskepositsioonilt näha.

MBDA asepresident Didier Philippe ütles, et relva on nüüdseks katsetatud nii Djibouti tulikuumades oludes kui ka Põhja-Rootsi pakases ning see annab kindluse, et relvasüsteem pakub suurepärast kaitset igasugustes tingimustes. "Loomulikult on mul hea meel jagada seda uudist Eesti partneritega ettevõttest Milrem Robotics, kes teeb koostööd MBDA-ga, et varustada nende mehitamata maismaasõidukid (UGV-d) MBDA toodetava MMP relvasüsteemiga," lisas Philippe.

Prantsusmaa armee kasutab MMP-d 2018. aastast ning see seni maailma ainus viienda põlvkonna maismaalahingute rakett, mis on paigutatud sõjalise tegevuse tsooni. MMP vahetab Prantsusmaa armees välja tankitõrjekompleksi MILAN, mis ka Eesti kaitseväes kasutusel on. Lisaks sellele toodab MBDA ka Eestis kasutatavaid õhutõrjesüsteeme MISTRAL.