Esimeseks leediks oli sel ajal Florence Mabel Harding (sündinud Kling, elas 1860-1924), naine, kellega ta oli abiellunud 1891. aastal, kelle hüüdnimeks oli Hertsoginna, kuid kellega presidendil ühiseid lapsi ei olnud. Warren ja Florence olid tutvunud, kui Warren oli Ohios ilmuva ajalehe The Marion Star omanik, Florence aga ajalehe ärijuht. Ja kasvatasid nad Florence'i poega eelnenud abielust Marshall Eugene DeWolfe', kes paraku 1915. aastal alkoholismi ja tuberkuloosi tõttu 34-aastasena suri.

Florence ja Warren Harding

Kuni 1920. aastani oli Warren G. Hardingul 15 aastat olnud ka armuke, Carrie Fulton Phillips (1873-1960), kes läks hiljem ajalukku ainsa inimesena, kes suutnud ühelt suurelt parteilt - USA vabariiklikult parteilt raha välja pressida. Partei oli sunnitud maksma, et varjata presidendi kõrvalehüppeid. Kirjad, mida Warren oli Carriele saatnud, kutsusid aga 1960. aastatel esile uue kohtutüli, kuni need kingiti 1971. aastal USA kongressi raamatukogule.

Kuid nüüd sai lõpliku kinnituse teine kõrvalehüpe, sest DNA prooviga suudeti tõestada, et Nan Brittoni (elas 1896-1991) 1919. aastal sündinud tütar Elizabeth Ann oli tõesti tegelikult Warren G. Hardingu tütar. Nan Brittoni isa oli olnud Hardingu sõber, 1927. aastal tuli aga naine raamatuga "Presidendi laps" avalikkuse ette ja väitis, et ta tütre isaks oli just viis aastat varem surnud president.

Tänane poliitkorrektne ingliskeelne mõiste love child ei väljenda küll seda suhtumist, mida 1920. aastatel sohilastesse tunti. Nan väitis siis, et Harding olevat lubanud last majanduslikult toetada ja ka selle abikaasa Florence olevat olnud mehe kõrvalehüppest teadlik. Aga 1927. aastal polnud neist kumbagi enam elus. Kõik, mida sai tõendina kasutada, oli vaid lapse näojoonte sarnasus endise presidendiga.
Nan ja Elizabeth Ann Britton 1931. aastal.

Elizabeth Ann, kes sündis 22. oktoobril 1919, on nüüdsest ainus laps, kes president Hardingil kunagi olnud. Tal oli ka oma abielust kaks poega Thomas Blaesing ja James Blaesing. Paraku ta ei näinud isaduse lõplikku tuvastamist, sest suri aastal 2005.

Hardingi perekond oli 1920. aastatel keeldunud Elizabeth Anni omaks võtmast, süüdistades Nani (hilisema nimega Ericksen) valetamises. Nüüd aga teatas presidendi lähimaid sugulasi Dr Peter Harding, et ta juubeldab täielikult uue tõestatud sugulase üle.

Peter Harding ja tema nõbu Abigail lasid teha DNA testi, mis tõestas nende otsese suguluse James Blaesingiga, testi tegi genealoogiaühendus Ancestry.com. Pole küll näha, et proovist järelduks mingeid majanduslikke õigusi, aga see oleks juba omaette protsess.