Shenjangi kontsernis väljatöötatav J-31, mida oktoobri viimasel päeval ka testiti, on kahe mootoriga, keskmist mõõtu viienda põlvkonna radaritele peaaegu nähtamatu reaktiivründelennuk. Väidetavalt on sama lennukit tootmisel kahe erineva tähistusega F-60 ekspordi ja J-31 siseriikliku kasutuse tarbeks.

Kuigi uue lennuki tegelikest võimetest palju teada ei ole, on Hiina siiski teine riik, mille stealth-lennukid kunagi õhku tõusnud. Lennuk on 16 meetrit pikk, kümnemeetrise tiivaulatusega, meeskond koosneb küll vaid ühest inimesest. Hiinas on J-31 juba teine arendamisel olev lennukitüüp, mullu katsetatud J-20 järel. Stealth-lennukite väljatöötamisega tegelevad teadaolevalt ka venelaste Suhhoi, aga ka Türgi ja Lõuna-Korea ettevõtted.

USA katsetused radarile nähtamatute lennukite tootmiseks algasid küll juba 1958. aastal, aga tollal luurelennukit U-2 selliseks muuta ei suudetud. 1970. aastatest alates töötati välja superpommitaja B-2, hiljem küll probleemide otsa takerdunud ja kasutusest maha võetud stealth-hävitaja F-117, ja nüüd juba USA õhuvägedes üha enam kasutusele võetavad ründelennukid F-22 ja F-35.

Stealth-tehnoloogiat on kasutatud ka uute sõjalaevade ehitusel.