O'Neilli isiku paljastasid Suurbritannia ajaleht Daily Mail ja erioperatsioonide kogukonna blogi SOFrep.com. Ta oli SEAL Team 6 liige, kes tulistas 2011. aasta mais lasud, mis tapsid 2001. aasta 11. septembri terrorirünnakute kavandaja Pakistanis Abbottabadis, vahendab USA Today.

O'Neill on muude teenetemärkide hulgas teeninud kaks hõbetähte ja neli pronkstähte lahingut tähistava „V“-ga, teatas Daily Mail. Erru läks ta pärast 16-aastast teenistust.

USA mereväe erioperatsioonide väejuhatuse pressiesindaja Mark Walton ütles, et ei saa spekuleerida Fox Newsi intervjueeritava üle. Väejuhatus reageerib pärast intervjuu eetrisse andmist 11. ja 12. novembril.

O'Neill ja tema perekond otsustasid paljastada tema rolli SEALs-i kõige kuulsamas operatsioonis vaatamata ohtudele. „Inimesed küsivad, kas me oleme mures, et ISIS tuleb meile järele, sest Rob läheb avalikkuse ette. Ma ütlen, et ma maalin oma esiuksele suure märklaua ja ütlen, et tulge püüdke meid kinni,“ kommenteeris Roberti isa Tom O'Neill.