Seda lavastust jõuti ette kanda 375 korda, enne kui New Yorgi politsei korraldas veebruaris 1927 suure haarangu Westi ja tema teatri ruumidesse. Täna, 19. aprillil 1927 mõistis kohus Westi sündsusetuse eest kümneks päevaks vangi Roosevelti saarel ja määras talle 500 dollarit trahvi, karistused, mida West ka nurisemata ära kandis. Kokku oli lavastust vaatamas käinud 325 000 inimest, sh ka hulgi prominente.

Tänapäeval on kinokülastajad näinud palju sündsusetumaid stseene, aga omas ajas polnud mitte kogu ühiskond valmis pisut liiga intiimseid puudutusi vaatama.

Hiljemalt selle skandaaliga oli Westist saanud tõeline seksisümbol, mis avas talle 1932. aastal uksed ka filmimaailma. Selleks ajaks oli ta küll 38-aastane, ehk kinokülastajad teda esimeses nooruses näha ei jõudnudki.

Mae Westist (elas 1893-1980) ei alanud küll veel tõeline seksuaalrevolutsioon, aga ilming "möirgavate kahekümnendate" keskel oli ta igatahes. Ja kahes filmis koos Gary Grantiga näideldes sai ta muidugi veelgi kuulsamaks.