Kopteri nime võiks eesti keeles tõlkida super-mõrtsukhaiks ning Hiina võimude sõnul on tegemist kopteriga, mis on loodud tuleviku digitaalse informatsiooniga üle paisatud lahinguväljale. Lennumasin on loodud paljude erinevate juba ajaloos läbi proovitud kopteridisainide põhjal, näiteks on malli võetud ameeriklaste AH-64 Apache'ilt ja CH-53 Sea Stallionilt, samuti aga ka venelaste Ka-52 ja Mi-26 kopteritelt.

7,6 meetri pikkune ning pea kolme meetri kõrgune kopter ei ole mõeldud hulga inimeste vedamiseks, tegemist on pigem ründekopteriga, mis suudab mahutada vaid kaks meeskonnaliiget. Kopteri kuju on ümar ning mootorid on peidetud osavalt lennumasina kere sisse. Hiina kohalike väljaannete info kohaselt on kopter võimalik ehitada ka radarnähtamatuks.

Tehnilistest andmetest veel nii palju - kopter on võimeline õhku tõusma vähemalt 6000 kilogrammise laadungiga ning seejuures saavutama tippkiiruse 650 kilomeetrit tunnis. Selleks on kopteril kaks turboreaktiivmootorit. Kopteri tõstab õhku aga selle alaosasse ehitatud viie meetrise läbimõõduga rootor, mille abiga on lennumasin võimeline ülespoole kerkima pea 17 meetrit sekundis.

Kopteri prototüüpi presenteeriti inimestele eelmisel nädalal Tianjini kopterinäitusel, kuid õhus lennumasinat ei näidatud. Hiina sõjanduseksperdid ütlesid kohalikule väljaandele Global Times, et see poleks ka võimalik, kuna hetkel on tegemist veel eksperimentaalse lennuvahendiga. Oma ametliku esmalennu teeb kopter nende sõnul aga juba järgmisel aastal.