UVisioni ründedroonid täidavad kaht ülesannet: jälgivad ning hävitavad sihtmärgi. Milrem Robotics'i hiljuti avalikustatud mehitamata lahingumasina Type-X'i saab varustada kahe erineva UVision Airi ründedrooni süsteemiga: Hero-120, mis on mõeldud tankitõrjeks ning suudab õhus püsida tunni, ja Hero-400EC, mis suudab hävitada kindlustatud sihtmärke ja püsib õhus kuni kaks tundi. Type-Xi ennast saab sealjuures juhtida kuni 40 km kauguselt.

Milrem Robotics'i jalastunud üksuste ning erivägede toetuseks mõeldud mehitamata sõiduk THeMIS on võimeline kandma kuuest ründedroonist koosnevat süsteemi.

Ettevõtete loodavad mehitamata lahingusüsteemid on mõeldud pakkumaks lahinguüksustele uut sõltumatut võimekust soomustatud sihtmärkide leidmiseks, jälgimiseks ja hävitamiseks suurte vahemaade tagant.

Ründedroonidega varustatud sõidukid on võimelised tegutsema rasketes lahingutingimustes, sealhulgas keskkondades, kus GPS ning side on häiritud ning puudub tagalatoetus. See annab üksustele luurevõimekuse koos ülitäpse kaugmaa tulejõuga, mida on seni olnud võimalik saavutada vaid mitme üksuse koostöös.

Milrem Roboticsi esimest toodet THeMIS on müüdud üheksasse riiki, millest seitse on NATO liikmesriigid, sh Suurbritannia, Prantsusmaa, USA, Holland ja Norra. Ettevõtte teised tooted on mehhaniseeritud üksuste toetuseks mõeldud mehitamata lahingumasin Type-X ning Intelligent Functions Integration Kit (intelligentsete süsteemide integratsioonipakett), mis annab ettevõtte enda loodud, ent ka teistele mehitamata sõidukitele autonoomsusvõimekuse.