Vastavalt rikutuse astmele, kes tõlgendab neid helisid tulnukate rünnakuna, kes jumalakuulutusena, kes otsib teaduslikku seletust, kes väidab, et kõik videod on osa mingist moehaiguseks muutunud pettusest. Kuid eks igaüks võib ise kuulata ja järeldusi teha.

Saksamaal, USA-s ja Kanadas just elevandid ega valaskalad ei pasunda, mägede ja kõrghoonete vahel on kaja aga üsna hea.

Nagu lennuk lendaks madalalt:

Müra on paraku kaasaegse maailma lahutamatu osa, kord lendavad meist  kilomeetrite kõrgusel lennukid üle, kord kuuleme kilomeetrite kauguselt rongide või maanteedel kihutavate suurte sõidukite müra, taustmürast puutumata kohta ei leia isegi Antarktikast enam mitte. Kuid antud juhul ei oska inimesed taevast kostvale mürale tõesti seletust leida.

Kuid huvitav just, et selliste taevahelide kohta on tulnud teateid peamiselt viimase kümne aasta jooksul. Kas on taustaks mõni ulmefilmidest, mis tulnukate saabumist sarnaste müradena esitlenud, ja pannud inimeste fantaasia tööle? Häälitsevad ju ka Maailmade Sõja (War of the Worlds, Steven Spielbergi film aastast 2005) kolmejalgsed tulnukad umbes samamoodi. Kuid see eeldaks, et kõiki neid videoid on eelnevalt töödeldud, mis peaks siiski olema kergesti tuvastatav.

See on nüüd igatahes filmilindilt:

Või on ilmastiku fenomenid, millest me seni veel kõike ei tea, selliste helinähtuste taga? Heli kanduvus õhu kaudu ju sõltub vahel ka tuulte suunast, ehk isegi õhurõhust. Igatahes mõne väikelapse või kodulooma võib see asi küll soolasambaks ehmatada. Paranoilisem osa maailmast hakkab jälle "kurjade ameeriklaste salaprogramme" kahtlustama ja omale kaitsvaid fooliummütse pähe panema.

NASA oletab küll pigem, et tegemist võib olla Maa taustahelidega, sest kui inimestel oleks kõrvade asemel antennid, kuuleks me pidevat sümfooniat erinevatest helidest. Maa raadiolained on pidevalt olemas, kuigi reeglina me neid ei kuulegi.