Sellist käitumist, mille puhul teisele looma saak talt sõna otseses mõttes käppade, küüniste, lõigade või noka vahelt ära rebitakse, nimetatakse kleptoparasitismiks.

Nagu Ebi oma kodulehel Living Wilderness (seal on üleval ka terve dramaatiline fotoseeria kotka ja rebase heitlusest) kirjutab, on valgepea-merikotkad selles suured meistrid. Nad varastavad toitu varestelt, haigrutelt ja isegi teistelt kotkastelt.Mõned päevad tagasi nägi Ebi aga stseeni, kus kotkas üritas noorelt punarebaselt küülikut röövida. See juhtus San Juani saarel, mis kuulub USA Washingtoni osariigi koosseisu.

Ebi märkas rebast, kes liikus üle aasa, küülik hambus. Kuuldes selja tagant kotka kriiskamist, sai talle selgeks, et röövlind soovib rebase saaki endale. Ehkki fotograaf eeldas, et rebane viskab küüliku maha, läks teisiti ja kotkas tõstis nii jänku kui ka rebase, kelle hambad ikka veel saagi ümber olid, taevasse kaasa. Rebane keeldus aga alla andmast ja küülikust lahti laskmast.

Omalaadne õhulahing kestis kokku umbes kaheksa sekundit, kuni noor rebane kuue meetri kõrguselt jälle maapinnale mütsatas. Tervet fantastilist fotoseeriat tasub vaadata Kevin Ebi lehelt.