Kuus lindu munesid kokku üheksa muna, kuid kurbusega avastasid töötajad, et mitte ükski munadest ei ole viljakas ning seetõttu uusi flamingosid nendest munadest oodata ei ole.

Kuna aga flamingodes olid juba vanemlikud instinktid välja löönud, otsustasid reservaadi töötajad selle ära kasutada. Nad võtsid paar muna koldjalg-flamingode lähisugulastelt, samuti ohustatud lõunaflamingodelt ning munenud lindudest said munadest koorunud lindude "kasuvanemad".

Organisatsiooni esindaja sõnul on nende reservaat ainukene, kus leidub kõik kuus liiki flamingosid. Esimesed linnud jõudsid reservaati 1960. aastatel ning mõned linnud on seal viibinud kauem kauem kui enamik töötajaid. Viimane kord kui koldjalg-flamingod edukalt reservaadis järglased suutsid saada oli aastal 1999.

Nii lõunaflamingod kui ka koldjalg-flamingod kuuluvad punasesse raamatusse. Lõunaflamingod on raamatusse märgitud kui "ohulähedased", koldjalg-flamingod aga kui "ohualtid". Mõlema linnu ohtu sattumisel on suur roll inimteguril, eriti küttimisel ja elukohtade häirimisel.